Airport Taxi Beernem

Uw auto veilig thuis in de garage. Parkeren op de luchthaven is niet meer gemakkelijk, ook dit geeft extra kosten en daarbij nog kans op een deuk in de wagen.

Laat je vakantie of zakenreis beginnen in een ontspannen sfeer en dit vanaf het ogenblik dat je vertrekt, geen gesleur met bagage.

Wij halen je thuis af en brengen je nadien terug veilig thuis.

Bij aankomst wacht onze chauffeur al op U. Hij heeft een bordje van GBService in de hand met Uw naam erop of met de naam van de firma. We houden Uw retourvlucht in het oog, zodat U bij vertraging niet langer hoeft te wachten dan noodzakelijk.

NOOIT samen met andere klanten, 1 klant 1 wagen!

En…Indien gewenst kunnen we U begeleiden tot aan de in-check balie.

Vergeet niet indien nodig een kinderstoel (zit) te reserveren zodat de kleine ook op een veilige manier kan meerijden.

GB Service

GB Service: meer dan enkel Airport Taxi Beernem

GB Service is een jong en dynamisch bedrijf uit Oudenburg (West-Vlaanderen) dat gespecialiseerd is in luchthavenvervoer en pendeldiensten. We hanteren een professionele en discrete aanpak en vervoeren onze klanten in comfortabele wagens.

We rijden naar alle bestemmingen: luchthavens, zeehavens, of stations in binnen- en buitenland. Uiteraard zijn we voorzien van al de nodige vergunningen.

Airport Taxi Beernem – Waarom precies kiezen voor GB Service?

GB Service staat bekend om zijn kwaliteit, stiptheid en uitmuntende dienstverlening. We beschikken over een goed onderhouden wagenpark van zes Mercedes kwaliteitswagens die uitgerust zijn met al het nodige comfort, om uw reis van en naar de luchthaven zo aangenaam en ontspannen mogelijk te maken. We beschikken ook over een minibus voor maximum 8 personen.

Uiteraard is er in alle wagens voldoende ruimte voor een normale hoeveelheid bagage. Vergeet niet om indien nodig een kinderstoeltje te reserveren, zodat de jongste ook op een veilige manier kan meerijden.

Elke klant krijgt bij ons een VIP-behandeling. U kunt er trouwens op rekenen dat u de wagen nooit zal moeten delen met andere klanten. Ons devies luidt: één klant, één wagen!

Naast Airport Taxi Beernem ook Pendeldiensten en limo service

Maar GB Service staat voor meer dan alleen airport service. Organiseert uw bedrijf een evenement? Wij zorgen voor een doorlopende shuttle service, waarbij er voortdurend wordt gependeld tussen het parkeerterrein en de locatie van het bedrijfsfeest. Moet er een belangrijke klant of een buitenlandse manager worden vervoerd? Dankzij de ervaring van onze betrouwbare en vaste chauffeurs zorgen wij ervoor dat elke passagier veilig en comfortabel zijn bestemming bereikt.

GB Service biedt oplossingen op maat voor zowel particulieren als bedrijven, en dat aan competitieve tarieven. U kunt bij ons terecht voor alle projecten waarbij u betrouwbaar vervoer nodig heeft. We maken van stiptheid onze prioriteit en dat 24 uur op 24, 7 dagen op 7.

GB Service - Luchthavenvervoer - Airport taxi

U kunt o.a. op ons rekenen in de volgende regio’s

Oostende – Middelkerke – Nieuwpoort – Koksijde – De Panne – Bredene – De Haan – Blankenberge – Brugge – Knokke-Heist – Jabbeke – Damme – Gistel – Veurne – Diksmuide – Koekelare – Ichtegem – Zedelgem – Alveringem – Kortemark – Torhout – Lichtervelde – Houthulst – Beernem

Airport Taxi Oostende Airport Taxi Middelkerke Airport Taxi Nieuwpoort Airport Taxi Koksijde Airport Taxi De Panne Airport Taxi Bredene Airport Taxi De Haan Airport Taxi Blankenberge Airport Taxi Brugge Airport Taxi Knokke-Heist Airport Taxi Jabbeke Airport Taxi Damme Airport Taxi Gistel Airport Taxi Veurne Airport Taxi Diksmuide Airport Taxi Koekelare Airport Taxi Ichtegem Airport Taxi Zedelgem Airport Taxi Alveringem Airport Taxi Kortemark Airport Taxi Torhout Airport Taxi Lichtervelde Airport Taxi Houthulst Airport Taxi Beernem Airport Taxi Leffinge
Menu